Om oss

Trafikkskolen i Surnadal starta i 2013 så vi har holdt på noen år nå, trives godt her og forsøker å se fremover samt få tak i stabile lærere som blir værende her på Nordmøre.

Etter noen år med korte perioder med lærere utenfra, har vi nå knyttet til oss lærere som er fra området samt har bosatt seg og ønsker å etablere seg i nærområdet. Dette setter vi stor pris på, særdeles hyggelig er det at unge i dag utdanner seg til Trafikklærer samt ønsker å bosette seg her.

For å sikre arbeid til flere har vi i 2016 utvidet med kontor samt opplæring på Sunndalsøra. Vi dekker da et større område, har overtatt driften på Sentrum Trafikkskole og knyttet til oss de lærere som jobbet der. Som større enhet her vi bedre mulighet til å møte utfordringer frem i tid.

Vi har samlet lærere som har lang erfaring med trafikkopplæring samt yngre nyutdannede fra Universitet Nord, dette gir oss en styrke faglig samt at vi blir her også i fremtiden.


Vi tilbyr opplæring i følgende klasser;

 • Moped klasse M146
 • Lett MC klasse A 1
 • Tung MC klasse A
 • Bil klasse B
 • Tilhenger klasse BE

Etter hver kjøretime får elevene skriftlig tilbakemelding, slik at både elev og ledsager lett kan se hva eleven har jobbet med, hva som kan trenes på privat, hva som er planen videre og annen nyttig info. Sett deg inn i teoristoff som er relevant. 

God kommunikasjon med lærer, elev og ledsager setter vi høyt. Derfor inviterer vi ledsagere/foreldre til å møte opp 1 time i løpet av et trafikalt grunnkurs. Her vil det bli gitt nyttig info. Anbefales!

Vi møter våre elever på skolen, i sentrum eller ved vårt kontor.

VELKOMMEN TIL OSS!

Rutiner som forenkler

Spør også læreren din om det er noe du lurer på.
Ønsker du å bestille time kan du ta kontakt med din trafikklærer. For en jevn utvikling anbefales det å ta 2 – 4 timer pr. uke, for å unngå å glemme.


Betalingsbetingelser

Har du avtalt time med din trafikklærer, men ikke kan komme, må timen avbestilles senest innen kl. 1200 en virkedag i forveien. Avbestilling av obligatorisk opplæring må avbestilles innen kl. 12.00 senest tre virkedager før. Avtalt time som ikke benyttes eller timer som er avbestilt for sent må betales.

Dersom ikke annet er avtalt skal hver kjøretime betales ved fremmøte til kjøretimen. Du kan betale med kort eller kontant.

NB!

Avbestilling kan ikke skje via internett eller telefonsvarer, men med direkte kontakt til lærer på mobil eller tekstmelding. Lærer og elev har en gjensidig venteplikt på 20 minutter. Er læreren forsinket vil eleven ha til gode den tiden som tilsvarer forsinkelsen. Er eleven forsinket vil dette bli trukket fra timen.

Undervisningsplan

Som trafikkskole er vi pålagt å følge læreplanen for kjøreopplæring. Denne planen er delt i fire trinn.


Les mer om vår undervisningsplan her.

Ikke vent...

Du vil møte positive, imøtekommende og faglig dyktige lærere.


Vårt formål som trafikkskole er:

 • å gi deg som kunde en profesjonell opplæring.
 • å følge undervisningsplaner gitt av Vegdirektoratet.
 • å gi en individuell og trygg opplæring etter moderne undervisningsprinsipper.
 • å sørge for at våre trafikklærere får nødvendig oppfølging og etterutdanning.
 • å følge de fastsatte yrkesetiske regler.
 • å gi en kostnadseffektiv opplæring.
 • å sette kunden i fokus med en hyggelig og god kundebehandling.
 • Enkel informasjon til foreldre om å gjøre øvingen enklere og mer effektiv

Kontaktinformasjon og spørsmål

Du finner mye informasjon på Statens vegvesen sine sider vegvesen.no og vegvesen.no/forerkort om du ønsker mer detaljert informasjon om kjøreopplæringen.

Enkel informasjon til foreldre om hvordan gjøre øving enklere og mer effektivt:

Til Foreldre

Til Foreldre - Til ettertanke